Fabrikaya denetime giden zabıta ekibine bıçaklı tehdit

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Fabrikaya denetime giden zabıta ekibine bıçaklı tehdit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Fabrikaya denetime giden zabıta ekibine bıçaklı tehdit
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Emektar

İtibar:

İsa ÇİÇEK/SAPANCA (Sakarya), (DHA)Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2024 11:51Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki bir su fabrikasına denetime giden zabıta ekiplerini, kapının girişinde fabrika görevlileri engellemeye çalıştı. Bir kişi elinde bıçakla ekiplerini tehdit ederken, zabıta ile fabrika çalışanları arasında arbede yaşandı.
Haberin DevamıSapanca Belediyesi zabıta ekipleri, kaynak suları harcına ilişkin tespit, keşif ve denetim çalışmalarını sürdürmek üzere ilçedeki su fabrikalarında denetime başladı. Zabıta ekipleri, denetim için gittikleri bir fabrikanın girişinde görevlilerin engeli ile karşılaştı. Fabrika görevlileri, zabıta ekiplerinin denetim için girmesini engellemeye çalışırken, bir kişi elinde bıçakla ekipleri tehdit etti. Zabıta ile fabrika görevlileri arasında arbede yaşandı. Arbedede yaralanan olmazken, sonrasında zabıta fabrikaya girerek denetim gerçekleştirdi. Fabrikadaki sulardan alınan numuneler incelemeye alındı.Haberin DevamıBELEDİYEDEN AÇIKLAMASapanca Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Ne yazık ki, denetim sırasında bir fabrikada karşılaştığımız tehdit ve bıçaklı saldırı, işimizin ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm zorluklara rağmen, güvenlikten ödün vermeden, hukuki çerçevede hareket ederek görevimizi başarıyla tamamladık" denildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Zabıta#Sakarya#Sapanca

673da2da357c44635abff26c.jpg

673da31c357c44635abff277.jpg

673da31c357c44635abff276.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Üst Alt