Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Esra Ronabar: Babaannemin hikâyeleri beni oyuncu yaptı

Esra Ronabar: Babaannemin hikâyeleri beni oyuncu yaptı

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Üyesi
Süper Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2025 10:18Esra Ronabar oyunculuğa nasıl yöneldiğini anlattı. Aslı Şafak’ın programına konuk olan oyuncu, mesleğini seçmesinde babaannesinin hikâyelerinin etkili olduğunu söyledi:
Haberin Devamı“Babaannem çok değerli bir insandı. Üzerimdeki etkisi çok büyük. Yaşlı ve bilge bir ruhla, 11 yaşına kadar yalnız büyüyen bir çocuktum. Ondan hikâyeler dinleyerek büyüdüm.”Babaannesinin hayatının kendisi için bir ilham kaynağı olduğunu dile getiren Ronabar, “Hepimizin babaannesi, anneannesi, dedesi aslında Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş hikâyesinin bir parçası. Beni bu yola çıkaran da buydu; babaannemin hikâyesini anlatabilmek, yazabilmek, çekebilmek ve oynayabilmek. Cumhuriyet’in ilk yıllarında yaşanan zorlukları bilen, bu değerlere sahip çıkan ve şükreden bir insandı. Beni de bu değerlerle büyüttü” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Esra Ronabar#Aslı Şafak#Türkiye Cumhuriyeti

692406bb5e6669bdd8ea840e.jpg

Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2025 10:18Esra Ronabar oyunculuğa nasıl yöneldiğini anlattı. Aslı Şafak’ın programına konuk olan oyuncu, mesleğini seçmesinde babaannesinin hikâyelerinin etkili olduğunu söyledi:
Haberin Devamı“Babaannem çok değerli bir insandı. Üzerimdeki etkisi çok büyük. Yaşlı ve bilge bir ruhla, 11 yaşına kadar yalnız büyüyen bir çocuktum. Ondan hikâyeler dinleyerek büyüdüm.”Babaannesinin hayatının kendisi için bir ilham kaynağı olduğunu dile getiren Ronabar, “Hepimizin babaannesi, anneannesi, dedesi aslında Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş hikâyesinin bir parçası. Beni bu yola çıkaran da buydu; babaannemin hikâyesini anlatabilmek, yazabilmek, çekebilmek ve oynayabilmek. Cumhuriyet’in ilk yıllarında yaşanan zorlukları bilen, bu değerlere sahip çıkan ve şükreden bir insandı. Beni de bu değerlerle büyüttü” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Esra Ronabar#Aslı Şafak#Türkiye Cumhuriyeti

692406cf5e6669bdd8ea8410.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri