• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Beşiktaş Divan Kurulu'nda ortalık karıştı! Hasan Arat'a yumruklu saldırı!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Beşiktaş Divan Kurulu'nda ortalık karıştı! Hasan Arat'a yumruklu saldırı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Beşiktaş Divan Kurulu'nda ortalık karıştı! Hasan Arat'a yumruklu saldırı!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

DHAOluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2025 15:55Beşiktaş'ın eski başkanı Hasan Arat, Divan Kurulu toplantısında kürsüde konuşma yaptığı esnada salonda tepkiler yükseldi. Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, salondaki tansiyon düşene dek Hasan Arat'tan konuşmasına ara vermesini istedi. Bu esnada yaşanan sözlü münakaşa sonrasında Yamantürk, Hasan Arat'a yumruk attı.
Haberin DevamıBeşiktaş’ın 2025 yılı 1’inci Olağan Divan Kurulu Toplantısı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştiriliyor. Eski başkanlardan Hasan Arat’ın konuşmasını gerçekleştirdiği sırada salonda sesler yükseldi.Seslerin yükselmesinin ardından Arat konuşmasına devam ederken, gerginlik daha da yükseldi.Arat, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’ün araya girmesiyle bu kez Yamantürk ile gerginlik yaşadı. Yamantürk'ün Arat'ı elleriyle ittiği görülürken daha sonra salondan birisi gelerek Hasan Arat’a yumruk attı.Ortalığın karışmasının ardından olağan divan kurulu toplantısı tatil edildi.Gözden KaçmasınSerdal Adalı'dan korkutan açıklama: 'UEFA'dan yazı geldi, cezayla karşı karşıyayız!'Haberi görüntüleOLAYLAR SONRASI ARAT'TAN İLK AÇIKLAMADivan Kurulu'nda çıkan olaylar sonrası konuşan Hasan Arat şu ifadeleri kullandı:Yaşananları söylemedim, kulübümü rencide etmedim. Tahammül edemiyorlar. Neden biliyor musunuz? Süleyman ağabey için parasını vereyim Fenerbahçe'ye gitsin diyen bir Divan Başkanı var. Tarih onları yargılayacak. Yaşananlardan camiam adına üzgünüm.Haberin DevamıBEŞİKTAŞ'I BİR YERE GÖTÜRMEZBuraya geldiğim için mutluyum ama bugün yaşananlar ailemi, taraftarı üzmüştür. Hiç merak etmesinler, kartal hiçbir şeyden korkmaz. Ben bu işten vazgeçmem. Bu medeniyet, Beşiktaş'ı hiçbir yere götürmez.BU İFTİRALAR OYUNUDURAynı şeyi Serdal Adalı'ya yaparlar. 'Bugün bana yapılanlara sessiz kalırsan, aynı iş sana yapılır' dedim Adalı'ya. Buna sessiz kalınmaması lazım. Burada bir oyun oynanıyor. Bu iftiralar oyundur. Bir tane belgeyle ortaya çıktı. Beni kovalayacakmış, senin boyun yetmez beni kovalamaya! Korumalarıyla bana saldırtmayı maharet biliyor. Bunlar hukuk önünde cezasını görecek.İSTİFA ETMELİDİR, BEŞİKTAŞ'A YAKIŞMIYORTevfik Yamantürk, derhal Divan başkanlığından istifa etmelidir. Beşiktaş'ı bu duruma düşüren bir Divan Başkan'ı Beşiktaş'a yakışmıyor. Paranla pulunla zenginliğinle ahkam kesemezsin. İnsanların üstünde tahakkümde bulunamazsın. Aynı şeyi Serdal Adalı'ya yapacaklar.ARKADAN SALDIRDI, KALLEŞTevfik Yamantürk bana küfretti. Korumalarını ayarlamış. Bana kimse teketek gelemez! Bana arkadan saldırdılar. Arkadan saldırana ne denir, 'kalleş' denir Adana'da. Kalleş denir. Beşiktaş, bu kalleşlikleri unutması lazım. Kalleş insan! Öyle çıkıyor ahkam kesiyor. Hodri meydan deyince dayanamadılar!Haberin DevamıBEŞİKTAŞ'I ÜZDÜLERHaydi herkes ortaya çıksın. Bana darbe işlemez. Onlar benle uğraşamazlar. Allah'a çok şükür bir şeyim yok. (Elinizde kan var) Olabilir, oradaki şeyden dolayı olabilir. Bunlar gelir geçer. Burada Beşiktaş'ı üzdüler. Bunlar aynı şeyi zamanında Süleyman Ağabey'e yaptılar ve altılılar diye anılırlar. Aynı numaraları Süleyman Ağabey'e yaptılar. Bu utançla yaşayacaklar. Benim adım miras olarak yeter, onların paraları yetmez! Bütün her şeyi anlatacaktım. Ben istifa ettikten 1 ay öncesi ve sonrasını anlatacaktım. Serdal Bey'e basın dursun mu, durmasın mı dedim. O cesareti olan insan der bunu. Üzgünüm ama bu makamı derhal terk etmesi lazım. Beşiktaş'ı bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Hasan Arat#Tevfik Yamantürk

67fa4767e1514a1cc25ea61b.jpg