Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Ambulans şoförünü dehşeti yaşatan baba-oğuldan pişkin savunma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ambulans şoförünü dehşeti yaşatan baba-oğuldan pişkin savunma

Sedh

Elmas üye
Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Melih Y. ise ifadesinde, ambulans sürücüsünün babasına küfrettiğini belirterek, "Aralarında arbede yaşanmaması için ikisini de ayırmaya çalıştım. Bu sırada sağ elim, ambulans şoförünün göğüs kısmındaydı. Benim elimi tutarak baş parmağımı büktü ve bu şekilde yaralanmama neden oldu. Benim canım yandı daha sonra babam da kendisini ittirdi. Muhammed Ali Karasulu beni ittirerek yine küfretti ve benim daha önce top oynarken çatlattığım ayağıma bastı.Benim canım yandığı için olayın etkisiyle ben de kendisine yumruk attım. Yumruk attığım için pişmanım. Hastaneye gittiğimde ambulans şoförünün bizden şikayetçi olacağını düşünmediğimden, kayıt açtırırken elimi duvara çarptığımı ve bu şekilde yaralandığımı söylemiştim.Haberin DevamıAmbulans şoförüne hakaret içerikli bir söylemim olmadı, suçlamaları kabul etmiyorum, beraatimi isterim" dedi.Ara kararını açıklayan mahkeme, tutuklu sanık Melih Y.'nin yurt dışına çıkış yasağı ile tahliyesine, babası S.Y.'nin de adli kontrol şartının kaldırılmasına hükmetti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Bursa#Hastane#Sağlık

6750053490076a49d917fe4b.jpg

6750053690076a49d917fe51.jpg

6750053790076a49d917fe54.jpg

6750053590076a49d917fe4d.jpg

6750053690076a49d917fe4f.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri