Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Akın Akınözü dayısını son yolculuğuna uğurladı

Akın Akınözü dayısını son yolculuğuna uğurladı

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Üyesi
Süper Moderatör
Deniz BOYOluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2025 08:38Bir yıl önce annesi Özlem Akınözü’nü kaybeden oyuncu Akın Akınözü, bu kez dayısının ölümüyle sarsıldı.
Haberin DevamıOyuncu sosyal medya hesabından dayısı Emre Kerem Arın’ın vefat haberini “Anacığıma benden selam söyle dayıcığım” notuyla duyurdu.Emre Kerem Arın son yolculuğuna dün Üsküdar Şakirin Camisi’nde düzenlenen cenaze töreniyle uğurlandı.Tören boyunca oldukça üzgün olduğu gözlenen Akın Akınözü, akrabalarıyla tek tek sarılarak taziyeleri kabul etti.Oyuncu tören sırasında bir hayranının yanına gelerek sarılmak istemesi üzerine nazik bir şekilde “Sizi çok seviyorum ama bugün acı günümüz, bana müsaade et” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Akın Akınözü#Özlem Akınözü#Emre Kerem Arın

68ff0544b34cd2371d88f8ba.jpg

Deniz BOYOluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2025 08:38Bir yıl önce annesi Özlem Akınözü’nü kaybeden oyuncu Akın Akınözü, bu kez dayısının ölümüyle sarsıldı.
Haberin DevamıOyuncu sosyal medya hesabından dayısı Emre Kerem Arın’ın vefat haberini “Anacığıma benden selam söyle dayıcığım” notuyla duyurdu.Emre Kerem Arın son yolculuğuna dün Üsküdar Şakirin Camisi’nde düzenlenen cenaze töreniyle uğurlandı.Tören boyunca oldukça üzgün olduğu gözlenen Akın Akınözü, akrabalarıyla tek tek sarılarak taziyeleri kabul etti.Oyuncu tören sırasında bir hayranının yanına gelerek sarılmak istemesi üzerine nazik bir şekilde “Sizi çok seviyorum ama bugün acı günümüz, bana müsaade et” dedi.

68ff0551b34cd2371d88f8bc.jpg

68ff0551b34cd2371d88f8be.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri